Redactie

Rake tekst voor web & print

2function levert vlot geschreven redactionele producten. 2function valt op door een eigen schrijfstijl, maar houdt daarbij uw doelen vanzelfsprekend altijd goed in de gaten!

Wat mag u van 2function verwachten?

Ruime redactionele ervaring

Ik heb ruim twinitg jaar gewerkt voor vakbladen, tijdschriften, kranten en online publicaties. In de meeste gevallen als schrijvend redacteur. Ik heb relevante eind- en hoofdredactionele ervaring, maar het schrijven ligt me toch het dichtst aan het hart. En dan vooral het begrijpelijk en lekker leesbaar opschrijven van lastige onderwerpen.

Ik heb een technische en grafische achtergrond en bouw websites. Hierover schrijven doe ik vanuit de praktijk en gaat me ook makkelijk af. Ik verdiep me ook graag in nieuwe onderwerpen. Zo heb ik me voor een opdrachtgever in de wereld van medische ICT-systemen gestort. En voor een ander bedrijf veel cloudsoftware getest en beschreven.

Bij het bouwen van websites is het optimaliseren van de teksten voor zoekmachines (SEO) een vast onderdeel. Mijn expertise hier is het leesbaar houden van deze geoptimaliseerde teksten. Vaak nog een hele klus, maar als ik mijn werk goed heb gedaan, weet Google het te waarderen!

Bekijk portfolio webprojecten

Meer weten?

Teksten print Webredactie Google (SEO) Eindredactie

Portfolio 2function