Webdesign

Op uw maat gesneden sites

2function bouwt websites op maat. Ontwikkeld volgens uw wensen, met onze eigen 'touch' die een website net dat beetje extra geeft waarmee u zich onderscheidt van de concurrentie.

Wat mag u van 2function verwachten?

Veelzijdig webdesign 2function

2function startte in 2012 de activiteiten onder het motto 'Redactie & WordPress. We bouwen nog steeds graag een fraaie, veilige en responsive website in WordPress voor u. We kennen dit cms inmiddels door en door en weten wat de vele mogelijkheden zijn, en zo af en toe ook de onmogelijkheden.

We merken dat WordPress voor veel mensen toch nog best ingewikkeld kan zijn, ook nadat we het hen na oplevering van de website hebben uitgelegd. 2function levert daarom ook websites af met een veel eenvoudiger cms. Maar meer dan genoeg voor klanten die af en toe tekst moeten aanpassen of een afbeelding willen vervangen.

2function ontwerpt en bouwt ook webapps, webshops en websites die uit één pagina bestaan. Of we de opdracht op basis van Wordpress realiseren, met een ander content managementsysteem of helemaal zonder cms, maakt ons niet zo veel uit. Als het design en functionaliteit van de webste uw doelen verwezenlijkt, zijn wij tevreden!

Bekijk portfolio webprojecten

Meer weten?

Webdesign Site bouwen Logocreatie WordPress

Portfolio 2function