Website laten maken

U wilt een professionele website laten bouwen? Na vele jaren ervaring met webontwikkeling en webdesign weet ik wat klanten willen: een fraai vormgegeven en makkelijk te onderhouden website voor een scherpe prijs. Ik bouw daarom met WordPress. Dit CMS is eenvoudig in gebruik en makkelijk uit te breiden. Ook tot een professionele webwinkel met iDeal. Met mijn kennis van CSS en SEO lever ik maatwerk websites af die uw doelgroepen weten te vinden.

Maatwerk & SEO

WordPress is een standaard content managementsysteem (CMS). Uw website laten maken hoeft echter geen standaardtraject te zijn. WordPress kan eenvoudig worden uitgebreid met extra functies die uw website uniek maken. Wat SEO betreft is uw op maat gemaakte website in goede handen. Een plug-in tilt de vindbaarheid van een WordPress website naar een nog hoger plan.

Templates & CSS

Ik maak bij het bouwen van websites gebruik van professionele templates van bijvoorbeeld Elegant Themes. Deze thema’s of sjablonen zijn altijd gemaakt door designers met verstand van CSS en technieken om een website interactief te maken. Natuurlijk pas ik de CSS van een template aan uw wensen aan. Ook de vormgeving van een WordPress website kan op maat worden gesneden!

Webwinkel met iDeal

Voor het bouwen van webwinkels gebruik ik WooCommerce, een krachtige maar eenvoudig te gebruiken plug-in die uw website omtovert in een echte webwinkel. WooCommerce is in korte tijd uitgegroeid tot een van de beste e-commerce producten voor WordPress. Er zijn veel professionele uitbreidingen verkrijgbaar voor WooCommerce, waaronder een iDeal-koppeling.